Voorbereidingen Race the Dragon 2015 gaan beginnen!

“Are you ready?” “Attention!” “Go!” Met deze woorden start iedere drakenbootrace, ook tijdens Race the Dragon. Je voelt de spanning stijgen, spant je hele bovenlijf en buigt voorover met je peddel in het water. Je weet dat het goed zit. Tijdens de training heb je de techniek geoefend en heb je ontdekt op welke manier je met je teamgenoten het lekkerste peddelt en hoe belangrijk het is om goed samen te werken. Op “Go” ga je er met je hele team vol tegenaan richting de finish.
Voor de organisatie van een evenement als Race the Dragon geldt ongeveer hetzelfde stramien. Wij gaan nu beginnen met de echte voorbereiding van Race the Dragon 2015.

Are you ready?
Voordat we er klaar voor zijn, moet er nog het één en ander gebeuren. Op 1 februari start de inschrijving, maar daarmee zijn we er niet. We moeten zorgen dat ook iedereen weet dat we weer een mooi festival gaan organiseren waar je echt bij moet zijn. En natuurlijk moeten we ook vergunningen aanvragen, trainingen in gaan plannen, vrijwilligers betrekken, nieuwsbrieven schrijven.

Attention!
In mei zal voor ons de spanning wel gaan stijgen. We weten dan dat we er klaar voor zijn. Dan kunnen lekker met de teams aan de slag tijdens de trainingen. En nog de laatste dingen regelen, zoals een goed en uitdagend wedstrijdschema. Het gevoel begint dan al echt te komen.

Go!
6 juni gaan we dan voor de los. Traditioneel een mooie dag met lekker weer, ideaal om heerlijk bezig te zijn op het water. De kade van het Noord-Hollands Kanaal is dan van ons, iedereen zet zijn klapstoel neer en kan genieten van de gezelligheid, lekker sportief bezig zijn op het water en de spanning voelen die bij een mooie wedstrijd hoort.
Wij kijken echt uit naar het moment dat het festival gaat starten en we die woorden weer horen.

www.racethedragon.nl

Race The Dragon is ook te volgen via de sociale media. Klik op de icoon voor de desbetreffende pagina van Race The Dragon.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *