Nico de Haan onderscheiden als Held van Alkmaar

United Dragons is net als vrijwel elke vereniging afhankelijk van vrijwilligers. Vrijwilligers zorgen ervoor dat de spullen in orde zijn, dat de vereniging bestuurd wordt en dat er activiteiten worden georganiseerd. Zonder vrijwilligers zouden we gewoonweg niet bestaan.

Sinds enkele jaren organiseert de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar (VCRA) jaarlijks een moment om uitzonderlijke vrijwilligers uit de regio te bedanken voor hun inzet. Zij ontvangen dan de onderscheiding “Held van Alkmaar”. Op 12 december vond de uitreiking van 2014 plaats. Ongeveer 70 Helden van Alkmaar kregen de onderscheiding en de bijbehorende oorkonde uitgereikt door wethouder Anjo van de Ven.

Onze penningmeester Nico de Haan was één van hen. United Dragons had hem voorgedragen omdat hij al langere tijd heel actief is voor de vereniging. Zo is hij voorzitter en penningmeester geweest (dat laatste nu weer). Hij had daarnaast een cruciale rol bij het opzetten en trainen van ons jeugdteam en was hij vijf jaar hoofdtrainer. Met een schijnbaar oneindige hoeveelheid energie en ideeën heeft hij ervoor gezorgd dat onze jonge vereniging is gegroeid en geworden is tot een gezonde en mooie club waar we met alle leden trots op zijn.

Wij feliciteren Nico van harte, hij is een echte Held van Alkmaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *