Epke Zonderland vervangen door United Dragons?

“Dat doen we nog een keer” Ik zet het pak yoghurt weer terug in de koelkast en sluit de deur. Om vervolgens de deur weer open te doen en het pak nogmaals uit de koelkast te halen. Dan loop ik met mijn bakje yoghurt twee keer door de gang richting de woonkamer en terug. Iedere handeling voer ik deze ochtend meerdere malen uit.

De reden? Omdat er vanaf 8 uur een filmploeg in mijn huis rondloopt die alles filmen vanuit verschillende hoeken. Twee maanden geleden gaf ik de vereniging op voor een videoportret van Campina. De club werd gebeld dat ze graag een opname bij ons wilden komen maken en zo gebeurde het dat er vandaag een professionele cameraploeg in Alkmaar stond.

Ook op de club volgt op iedere beweging: ” Dat doen we nog een keer”. De boot wordt uit de container gehaald en mag er vervolgens weer in om er nog een keer uitgehaald te worden. We varen met twee boten inclusief drum over de Hoornsevaart met op de achtergrond de molens. Er wordt gefilmd vanaf de kant, vanaf de boot, vanaf een volgboot en zelfs vanuit de lucht met een drone.

Ontzettend leuk om te zien hoeveel werk er zit in het maken van opnames om er een leuk filmpje van te maken. Nieuwsgierig naar het resultaat? Wij ook! Binnenkort meer op facebook.

Marrit Tuinhof

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *