Drakenbootraces Gorinchem

Gisteren vroeg vertrokken we richting Gorinchem. Nou ja vroeg, het viel dit keer eigenlijk best mee. Omdat we geen boot hoefden mee te nemen verzamelden we om half 8 op de club voor een kopje koffie en om 8 uur vertrokken we richting Gorinchem. De wedstrijd locatie staat bekend als één van de gezelligste locaties omdat het publiek heel dicht op de wedstrijdbaan staat wat een ontzettend goede sfeer geeft. Daarnaast staat het ook bekend als baan waar je door de smalle baan en de zuiging van het water moeilijk van je tegenstander loskomt.

De eerste races liepen goed. We kwamen goed los bij de start en zetten nette tijden neer. Een mooi staaltje teamwork. De vele techniek en conditie-trainingen uit het begin van het seizoen en het trainen van het raceritme van de afgelopen periode wierp zijn vruchten af. 

Pas echt spannend werd het met de kwart finale waar we met een verschil van 0,006 seconden wonnen. Vervolgens de halve finale tegen de Old Water Dragons, ook alweer een close call met 0,04 seconden. Tot slot voeren we de finale tegen de River Dragons waar we helaas van verloren met een verschil van 0,2 seconden. Dat mocht de pret niet drukken want we gingen met zilver naar huis. Nog even een pizza eten op het clubhuis om vervolgens moe maar voldaan naar huis te vertrekken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *