2017 is begonnen!

Afgelopen week hebben we onder het genot van een hapje en een drankje geproost op het nieuwe jaar. De eerste nieuwjaarsborrel in het nieuwe clubhuis waar de afgelopen jaren flink in is geïnvesteerd om dat voor elkaar te krijgen. Een kleine vooruitblik laat ons zien dat het een bijzonder jaar gaat worden.

Het festival Race The Dragon dat dit jaar zijn 20e jubileum viert zal een feestelijke en onvergetelijke editie worden. De voorbereidingen om er dit jaar een groot feest van te maken zijn inmiddels begonnen. Ik kan nu nog niet veel meer zeggen dan dat je deze editie niet moet missen! Schrijf de datum (17 juni 2017) dus maar vast in je agenda.

Daarnaast zal ook de LAUD (Lange Afstand United Dragons) dit jaar een speciale editie worden. Naast dat dit de editie wordt met de meeste kilometers en meeste hoogte meters zal hij dit jaar ook in het buitenland gevaren worden. In juli zullen de draken naar Schotland afreizen om daar honderd kilometer te gaan peddelen.

Naast deze evenementen is de kalender ook goed gevuld met zowel Nederlandse als Duitse wedstrijden. Het trainingsseizoen is deze week begonnen met een pittige training die vol overtuiging en enthousiasme zat. De trainingen staan dit jaar onder leiding van Mirjam die door Bianca en Danny zal worden ondersteund.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *