Tour de Alkmaar

Het zonnetje schijnt en de temperatuur is aangenaam. Heerlijk weer om te gaan drakenbootvaren. Vandaag samen met de draken van Odysseus , Concrete Dragons, Dura Vermeer Dragons en The Dutch Dragon(s) om de Tour de Alkmaar te varen. Een recreatieve tocht vol met allerlei opdrachten.
De sfeer zat er al snel in. Een potje drakenbootpolo bij Odyseus, een bierviltje scoren op het drukke Waagplein en een heuse bruidsreportage op de Kneppelbrug zorgde voor veel hilariteit en volop aandacht aan de kant. De route door de binnenstad van Alkmaar voerde ons onder lage, nog lagere en hele lage bruggetjes door. De stuurmannen hebben flink hun best moeten doen om de route zo snel mogelijk af te leggen.
De tocht was een heuse kennismaking met Alkmaar. We weten inmiddels alles over Alkmaar. Bijvoorbeeld dat de Accijnstoren ooit verplaatst is omdat de weg verbreed moest worden ( of zoals 1 team mooi omschreef: “Omdat ie in de weg stond”)
Bij terugkomst bij het clubhuis stond er ons een heerlijke barbecue te wachten. De befaamde homemade knoflooksaus en de chocoladefondue van Louis viel bij iedereen in goede smaak. Onder het genot van een drankje sloten we deze geslaagde dag af.
Dank aan alle deelnemende teams, wij hebben van jullie genoten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *