Teambuildingsweekend geslaagd

Afgelopen weekend werd er door de commissie sociale zaken (soczak) om de onderlinge band te versterken het jaarlijkse teambuildingsweekend (a.k.a TBUD) georganiseerd. Zoals gebruikelijk is de locatie geheim en moet middels vragen/opdrachten de slaaplocatie gevonden worden. Het doel bleek Middelburg.

Het weekend bestaat uit verschillende competitieonderdelen waarin door teams in een steeds wisselende samenstelling wordt gestreden. De zaterdagochtend bestond uit verschillende onderdelen op een buitenparcours, zoals een stormbaan, voetbalkatapult, tangram puzzelen, etc. In de middag was de opdracht in Middelburg verschillende locaties te zoeken en bij de locatie op de foto gaan met de groep en een eigen gekozen voorwerp die met weekend te maken had. Na een heerlijke Surinaamse avondmaal, toen het eenmaal donker was, werd er een spooktocht gedaan. Elke groep moest een zo originele als angstaanjagende spookact verzinnen en uitvoeren. Het weekend werd op zondag afgesloten in een escaperoom. De opdracht was het ontmantelen van een bom. De groep werd in tweeën gesplitst, één groep wist op tijd de bom onschadelijk te maken en de andere groep op een paar seconden na net niet.

De allover winnaar van het weekend was Frans. De groep van Herman, Maaike, Matthijs en Patrick was de groepswinnaar. Het was een geslaagd weekend. Commissie SocZak, bedankt voor de uitstekende organisatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *