Sportdag 2015

Vriendschap, gezelligheid en respect staan hoog in het vaandel bij United Dragons. Daarom worden er ieder seizoen naast de trainingen verschillende activiteiten georganiseerd om elkaar beter te leren kennen. Een van die activiteiten is de jaarlijkse sportdag gevolgd door de barbecue. Tijdens de sportdag wordt er niet gevaren in de drakenboot maar worden er verschillende activiteiten gedaan.

De middag begon met een wedstrijd frisbeeën. In het hoge gras naast de plek waar vroeger het oude clubhuis stond werd er fanatiek gestreden. Vervolgens werden er een aantal behendigheidsspellen gedaan waarbij voornamelijk de lachspieren zijn getraind. Als laatste activiteit moest er met een outrigger een parcours afgelegd worden. Bij deze activiteit hield niet iedereen het droog. Al was dat met het warme weer zeker geen straf.

De dag werd afgesloten met een barbecue. Onze materiaalman Frans (ook wel bekend als de Fleischmeister) zorgde ervoor dat iedereen een heerlijke maaltijd voorgeschoteld kreeg. Een zeer gezellige dag met dank aan de nieuwe trainers van dit seizoen die dit jaar voor het eerst de sportdag organiseerden.

Klik op een afbeelding voor een grotere foto.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *