Nieuwjaarsborrel 2016

Om het nieuwe jaar in te luiden kwamen we afgelopen zaterdag in onze kleine tijdelijk accommodatie tezamen.

Na een speech van onze secretaris Otto, waarin werd teruggeblikt op 2015 en vooruitgekeken naar 2016, mocht de stichting BAUD officieel de papieren tekenen voor het beheer van de accommodatie waar op dit moment aan wordt gebouwd.

Zowel een aantal leden op persoonlijk vlak als de vereniging hebben het afgelopen jaar een aantal tegenslagen te verwerken gehad. Op dat soort momenten is het fijn om te merken dat je als vereniging dan samen de schouders eronder kunt zetten. Dit is iets waar we ook erg trots op zijn.

Een dieptepunt van afgelopen jaar voor de verenging is de Great River Race geweest die niet doorging. Wat hebben we met elkaar gebaald daar in Londen (en ook daarna nog). Maar dat dit samen meemaken weer mooie nieuwe initiatieven creëert blijkt wel uit het feit dat er voor de komende twee jaar een aantal mooie uitdagingen op de lange afstand zitten aan te komen (onder meer +/- een 70 en een 100 km) De commissie LAUD is daar op het moment druk mee bezig. Daarnaast word er volop gewerkt aan het opzetten van een nieuw jeugdteam. De eerste voorbereidingen voor Race The Dragon zijn in gang gezet. De trainers hebben het trainingsschema klaar om er dit jaar een mooi wedstrijdseizoen van te maken. De TBUD is druk bezig met het organiseren van het teambuildingsweekend.  Kortom er word op dit moment door vele commissies hard gewerkt om samen van 2016 een geslaagd seizoen te maken.

Klik op een foto voor een grotere afbeelding.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *