Inschrijving Race The Dragon 2015 is geopend!

Race The Dragon 2015 A3 II.inddOok dit jaar kunt u weer meedoen met het festival Race the Dragon. Op 6 juni gaan de drakenboten het water op bij de Noorderarcade voor een spannende wedstrijd. En de inschrijving hiervoor is geopend!

We gaan weer voor een mooie festivaldag met veel gezelligheid op de kade en veel sportieve strijd op het water. Ook dit jaar willen we strijden in een open klasse en een mixed klasse (waarbij er minimaal 8 dames moeten meepeddelen). Natuurlijk zijn de deelnemende teams ook weer welkom voor een voorbereidende training in de weken voor het festival. Inschrijven en meer informatie vinden kunt u op de website www.racethedragon.nl.

Race the Dragon 2015 wordt natuurlijk nog leuker als u er bij bent met uw team! Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven via deze website. Dit jaar geven we een “vroegboekkorting”: als u zich voor 1 april inschrijft, bedragen de kosten voor deelname € 300. Bij inschrijving na 1 april is dit € 350. Een snelle beslissing levert dus echt iets op! Er kunnen maximaal 18 teams deelnemen.

We hopen u te zien op 6 juni!

De poster is hier te downloaden.

De flyer is hier te downloaden.

www.racethedragon.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *