Eindejaarsuitje 2016

Jaarlijks eindigen we het sportieve seizoen met het eindejaarsuitje. In tegenstelling tot de rest van het seizoen wordt er tijdens het eindejaarsuitje tegen elkaar gestreden in plaats van met elkaar. Iedereen gaat de strijd aan om aan het eind van de avond naar huis te gaan met de United-bowling-pin. Sinds dit jaar was er naast deze prijs ook voor de dames een extra prijs (de roze-glitter-bokaal) in het leven geroepen.

Onder het genot van een drankje werd er flink gestreden en gelachen. Na de eerste ronde was er tijd om een hapje te eten om vervolgens met nieuwe energie weer op de baan te verschijnen voor een tweede ronde. Jong en oud probeerden op eigen wijze de juiste techniek onder de knie te krijgen om een zo hoog mogelijke score neer te zetten. (zie foto´s)

Bij de heren zette Martin een nieuw United-record. Met een score van maar liefst 292 punten verbrak hij het in 2011 door Ed gezette record. Suzanne ging (met 206 punten) er met de roze-glitter-bokaal vandoor. Een gezellige avond met dank aan de commissie Sociale Zaken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *