Debuut op Nederlandse Kampioenschappen

Ieder jaar in oktober wordt het Nederlandse drakenbootseizoen afgesloten met het NK op de Bosbaan. Bijzonder was dat dit jaar ook drie jeugdteams hebben deelgenomen aan het NK. Voor onze jeugd hun debuut. Voor het eerst meedoen en dan meteen het NK is superspannend maar vooral ook erg leuk. Ze hebben gestreden voor wat ze waard waren zowel tegen de andere jeugd als met de andere jeugd tegen de volwassenen.

De volwassenen hebben goed gevaren maar een seizoen lang op lange afstanden trainen hebben helaas hun tol geëist op de korte afstanden. De races zijn goed gevaren maar misten de explosiviteit die nodig is om in de top terecht te komen. Daar kunnen we natuurlijk volgend jaar weer volop op trainen.

Voor trainer Matthijs was dit zijn laatste optreden als trainer. Volgend seizoen zal hij weer als peddelaar actief zijn. Na de speech van de penningmeester werd hij verrast met een bos bloemen en een nat pak. Terug op de club werden de boten afgeladen en hebben we gezamenlijk Chinees gegeten. Een fijne afsluiting van het Nederlandse wedstrijdseizoen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *