19e editie van Race The Dragon een succes!

Maar liefst de 19e editie van het drakenbootfestival Race The Dragon alweer. Voor ons als vereniging altijd een feestje om te mogen organiseren. Ook dit jaar hebben we weer genoten van de evenemententeams die zoveel sfeer meenemen naar het festival. De gretige houding om iedere ronde weer sneller te varen en het plezier dat zichtbaar op de gezichten staat te lezen. De wedstrijdteams die fel strijden voor de punten van de NDBF-cup maar tegelijk ook tot mooie vriendschappelijke initiatieven komen. Fijn om te zien dat onze sport zo veelzijdig is en mensen verbindt.

Bij de evenemententeams is titelhouder Partyboat er met de eerste prijs vandoor gegaan. Ze voeren in de finale tegen de Donkey Dragons en wonnen met een verschil van een fractie van een seconde. De mannen van Tata Steel (de Drijfijzers) wonnen de derde prijs.

Bij de NDBF-teams mochten we zelf de eerste prijs meenemen. De finale was een mooie strijd tussen beide Alkmaarse verenigingen. De combinatie EHDC/Concrete Dragons namen onder de naam Gaasperplas Dragons de derde prijs in ontvangst.

We willen iedereen die heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van dit festival bedanken.

De uitslagen van het festival zijn te vinden op: www.racethedragon.nl/uitslagen

Klik op een foto voor een grotere afbeelding. Meer foto’s zijn te vinden op www.racethedragon.nl/fotos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *