fbpx

Vaar jij mee op het EK2018?

In 2008 werd er een Nederlands jeugdteam opgericht in samenwerking met drakenbootvereniging Dutch Dragons uit Zoetermeer. Dit team heeft deelgenomen aan het Europese kampioenschap drakenbootracen in Amsterdam in augustus 2010. Onder leiding van Nico de Haan hebben zij anderhalve jaar toegewerkt naar het EK waar zij buitengewoon goed gepresteerd hebben. In 2012 deed deze groep nogmaals mee met het EK waar ze zeer snelle tijden hebben gevaren en met mooie prijzen (zilver) weer terug zijn gekomen.

De Alkmaarse leden van dit Nederlands jeugdteam zijn vervolgens de enthousiaste jeugdafdeling geworden van United Dragons. Inmiddels is deze jeugd te oud om mee te mogen varen als jeugd maar we willen heel graag weer een nationaal jeugdteam afvaardigen naar het EK in 2018 in Brandenburg (Duitsland).

Daarom zoekt drakenbootvereniging United Dragons nieuwe jeugdleden. Ben jij tijdens het EK in 2018 tussen de 12-16 jaar en lijkt het jou leuk om samen met een groep te trainen en wedstrijden te varen en in 2018 op het EK te staan? Wij willen graag samen met jullie werken naar deze sportieve topprestatie. Ga jij de uitdaging aan? Meld je hieronder aan om een keer mee te doe met een training! En voor je het weet vaar je in 2018 mee tijdens het EK in Brandenburg.

Doe mee aan het jeugdteam voor het EK 2018!

2004 - 2024 © Copyright - drakenbootvereniging United Dragons - KVK 40637727 Alkmaar